Originally Posted by illotempore2002:
am acest dar minunat de a-i face pe unii sa se frustreze.
|
Exprima-te clar, daca vrei sa fii inteleasa. Verbul "a se frustra" nu exista. Tu prin "a se frustra" intelegi a se enerva?
Oricum, nu m-ai frustrat si nici nu m-am enervat, ai fost chiar amuzanta. Faptul ca tu ma gasesti plictisitoare ma afecteaza la fel de mult cum ma deranjeaza sforaitul unui aborigen din Australia.
Recunosc ca te-am provocat un pic, desi ce am scris despre tine in acest topic este ceea ce chiar cred, dar nu ma asteptam sa te consumi si sa dai atata atentie la ce am scris, consumand timp sa faci si un poll care, indirect, imi este dedicat.
Sau ti-e ciuda pe mine datorita exercitiilor de imaginatie din atelier? Nu sunt eu de vina ca nu erai in stare sa pricepi niste reguli simple...

Si nici nu ma gandeam ca ai tinut ranchiuna in tine atata timp...
De fapt, daca este cineva frustrat, am impresia ca tu esti aceea, din moment ce iti face placere si incerci cu inversunare sa ii enervezi pe ceilalti. Ai grija, insa, s-ar putea sa te afecteze si mai rau esecul in aceasta privinta. Nu stiu ce ti s-a intamplat, imi pare rau pentru tine daca ai suferit sau suferi in continuare. Probabil ca este singura ta posibilitate de a fi in centrul atentiei.

Nu cred ca esti rea, ci folosesti forumul ca sa te descarci de frustrarile acumulate in viata reala. De ce nu consulti mai bine un medic psihiatru?
Si cu asta am incheiat discutia, nu vreau sa ma cobor la nivelul tau de mahala.