Originally Posted by illotempore2002:
Keepwalking
Vede numai negru in jur cand vine vorba de cinematografia romaneasca. toti scenaristii de la noi sunt niste tampiti numai el e ala bun. de ce? pai probabil a dezvoltat un complex al nedreptatii  poate ca i-a dat unui coleg sa copieze la scoala si invatzatoarea i-a dat lui 2 si colegului 9. poate ca a fost acuzat pe nedrept de un furt minor, in scoala generala. el crede ca lumea in general judeca stramb - de aia toti scenaristii/regizorii romani au atata succes.
nu suporta festivalul de film de la Cannes - si basinile celor de acolo, ajunsi probabil la asemenea succese prin prisma unor evaluari injuste (precum a fost el stramb judecat cand era mic)
|
cred ca ai dreptate cu acel "complex al nedreptatii"...
nu vad chiar totul in negru in cinematografia romaneasca...imi plac integral porumboiu, in mare masura mungiu...in rest, intr-adevar, nu pot spune ca sunt captivat de cineva...
de asemenea, nu-mi plac fitzele unor cinefili.
uite, de pilda, am remarcat ca pitbull nu a comentat in nici un fel cannes-ul, iar asta mi-a placut.
si sunt convins ca ar fi avut ce spune.
in rest, imi plac oamenii cu umor inteligent, modesti, culti, dar care nu fac caz de aceasta capacitate.
sunt multe de spus, dar, deocamdata, atat...