Originally Posted by illotempore2002:
si sunt sigura ca si tu esti impaciuitoare, calma si ca incerci sa fii simpatica cu toata lumea si in viata reala....
|
Mi-am amintit o faza care contrazice complet ce ai scris mai sus. Am fost la
Antichrist, la TIFF. Cand am ajuns nu mai erau locuri. Adica erau si locuri libere, dar erau pastrate ocupate. La un moment dat, iritata fiind la gandul ca s-au vandut mai multe bilete decat locuri, m-am dus la o tipa care tinea vreo 8 locuri . Cica era din "crew" [atunci am obsevat ca abea tricou rosu ca voluntarii si parca si un ecuson] si tinea locuri "pentru cei din crew", ca dupa 9 zile de festival nu a apucat sa vada niciun film bla-bla-bla. I-am zis ca daca vroia sa vada filme putea sa isi ia bilete la festival, ca nu am obligat-o eu sa se ofere voluntar, asa ca i-am mutat boarfele eliberand doua scaune [ea tot vocifera si a opus un pic de rezistenta] si mi-am chemat jumatatea, care statea jenat(a) pe margine. A venit cu greu, ii era cam rusine, cred. Si o toanta de pe un scaun vecin s-a bagat ca musca in lapte si mi-a spus ca sunt nesimtita. Pai ei ii convenea ca are loc, dar cum era daca ramanea fara loc? I-ar fi convenit? Oricum, ideea este ca acum vreo 5-10 ani nu as fi fost capabila sa fac asa ceva.
Voi ce ziceti? Am fost nesimtita sau nu?