View Single Post
Old 11 Jun 2009, 15:20   #135
EgOisM
Guru

EgOisM

Imi place jocul actoricesc al M.D. ,are si cateva perceptii care te fac sa o consideri ingamfata,dar ma rog,fiecare are defecte.Mie mi-a placut ce a spus intr-un interviu:

"Ce limite ai în actorie? Dar ca om?
În actorie am limita unui corp care nu mă lasă să zbor atunci când îmi vine. Uneori acest corp oferă informaţii înşelătoare lumii superficiale în care trăiesc şi mi se întâmplă să nu fiu lăsată să reuşesc atât cât simt că pot. Ca om mă supun societăţii atât cât este necesar şi păstrez cu sfinţenie fiecare secundă de proprie libertate.

De ce eşti frumoasă?
Pentru că părinţii mei s-au iubit atunci când m-au creat, pentru că tot ei au dorit să fie curaţi sufleteşte în faţa copiilor lor şi pentru că eu am grijă de mine.

Îţi cunoşti limitele sau le ignori?
Pe unele le cunosc, de altele îmi e teamă şi pe cele mai multe vreau să le înving. De multe ori reuşesc ce îmi propun. Acum sunt în perioada de maturizare şi cred că uşor, uşor am să accept ceea ce sunt şi am să respect viaţa. "
cotidianul.ro

Cum a spus si ea..este in perioada de maturizare,si cred ca mai are multe de invatat,eu cel putin am invatat sa numai critic oamenii ci parerile.
PEACE!