Originally Posted by Alex Leo Serban:
cu ARGUMENTEEE!!, ce e asa greu de inteles?!?
alea (= ale lu illo) nu-s argumente, sint nervi...
sau mofturi de gica-contra
ps daca am sta sa numaram persoanele care o plac (= k actrita) pe m.d. vs cele care nu o plac (= dintr-un amestec de 'nu-mi place si gata!' transferat asupra ei k actrita) sint convins k ar fi mai multe... OOPS!, dar asta nu oare e 'argumentul multimii'!? si nu ASTA e ceea ce face, mai sus, illo, cu 'hai sa numaram anti-fanii mariei dinulescu' (ricutza 1, gospin 2, illo 3...)??
so confusing... 
|
als, nu ai oferit un argument pt care m.d. e buna. ai facut doar apel la premii si critica favorabila.
eu am argumentat macar asa, cat de cat. am spus, cu perceptia mea de om limitat si incapabil sa evalueze, de ce nu mi se pare ca joaca bine. am recunoscut ca poate in viata personala m.d. are carisma. ce e aatat de inadmisibil in pozitia pe care o sustin?
in plus, ca sa vezi cat esti de partinitor, eu sunt singura pe care ai atacat-o, desi alti useri au zis ca m.d. e o nasola.
mersi Stefan de sustinere - mi se pare normal sa pot opta cine-mi place si cine nu.
q.e.d.
p.s. ca sa nu mai spun ca daca m-as apuca sa caut si eu critici care NU o plac pe M.D. si cronici nefavorabile, as gasi mai mult ca sigur cateva. dar eu nu despre perceptia altora vbesc, ci despre a mea.
este clar? se aude acolo-n fundu clasei?