View Single Post
Old 11 Jun 2009, 10:57   #15
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Din päcate, am doza mea de cruzime, asa cä uneori (când, la nivel imediat, sunt justificate), palmele pe care le dau îmi produc pläcere. Dar, pe lângä asta, mai sunt si constient de adevärul citatului din Dostoievski cu care a deschis Jactati acest topic, asa cä încerc sä fiu întelept si sä nu-mi încarc contul pe mai târziu.
...Ceea ce e neasteptat de simplu: proverbiala întoarcere a celuilalt obraz nu e chiar un exercitiu de pämpälosenie, cum superficial o interpreteazä unele opinii - totul e sä stii sä folosesti perspectiva. Bunäoarä zilele trecute, când unul dintre stupefiantele paradoxuri cu username de pe-aici (în sensul cä pânä si o nulitate poate înmagazina tone de prostie näucä) s-a apucat sä-si lanseze dejectiile spre mine. L-am provocat sä continue, antrenându-l cu musträri patern-blânde (tocmai pentru cä stiam cä nu le suportä). Indivacuumul, evident, nu pricepea nimic, tot insista, iar când îi cädeau înapoi în gurä credea cä pur si simplu life sux. Well, it really does - pentru cei a cärora e doar un simulacru.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif