View Single Post
Old 10 Jun 2009, 18:18   #114
bre
Guru

bre

deci, iata (cam) ce scrisesem eu inainte sa pice netu si sa se duca in balarii mesajul meu

1. m.d mi se pare genul care atrage, in nici un caz "deloc carismatica". mie imi place cum arata, e chiar sexy cu alunita aia, iar in clipul depeche are o freza "cool". in general alura ei e un amestec de inocenta si vulgaritate bine dozate.

apoi, faza cu pilele se intampla si e naspa (mai ales cand sunt promovate nulitati pe principiul, " ca sa te ajut, trebe sa te fut"). dar, maria nu a facut decat sa fie prietena cu nemescu, acesta a apreciat-o (ma gandesc ca un om ca el nu ar fi promovat - mai ales in filmele sale - pe cineva in care sa nu creada) si s-a gandit sa o ajute..nah. adica voi daca ati avea un prieten bun, care sa aibe incredere in talentul vostru si care ar putea in vreun fel sa va faca "o intrare", nu ati accepta? c'moon! nu e o pila, e o sansa pur si simplu. oricum, in timp, se va vedea daca a fost un simplu "boom" de moment sau daca are valoare cu adevarat. eu una nu am vazut-o pe maria decat in california (si mi-a placut), pescuitu' il astept la hbo.