Originally Posted by Alex Leo Serban:
@ illo: kiar nu-ti dai seama k e ridicol ce faci?! ai spus 'gata!', acu continui... buba
deci: da, este rapel la autoritate, numai k el n-are nimic 'sofistic', ci logic-matematic: daca stai sa numeri criticii & jurnalistii & festivalurile (pr. de interpretare de la salonic & buenos aires etc) care au apreciat performantele actoricesti ale mariei - si in 'california...', si in 'pescuit...', vei ajunge la o cifra statistic-concludenta... k iti convine sau nu, 'publicul' @ large (ala care se pricepe!) o apreciaza pe maria dinulescu!
primo tempo.
seondo tempo: TU nu poti spune 'publicul nu o place pe dinuleasca' pt k nu te bazezi pe nimic: nu esti nici autoritate, nici nu ai la dispozitie rezultatele unui sondaj; te bazezi doar pe idiosincrazia TA la m.d. - care nu intereseaza pe nimeni pt k nu e semnificativa (desi e simptomatica)...
@ dovey: asta cu 'pilele' e rasuflata, in actorie NU functioneaza... ce 'pile' poti avea la festivaluri straine, unde lumea nu te cunoaste decit dp ecran?!
|
Mai Alex, tu esti nebun?
Unu la mana ca nu ai auzit, se pare, in viata ta de sofismul apelului la autoritate, asa ca te trimit la acest link sa inveti ceva nou azi
http://exegeza.net/Sofismele_argumentarii.htm
ai acolo'sa ai
sofismul apelului la autoritate daca nu ai pus pana acum mana pe o carte de logica elementara. esti critic de film, tre sa ai argumente tot timpul, pune mana si invata. no offence!
2. de ce mama ma-ti treci la atacuri la persoana? de ce incerci sa ma minimalizezi si desfiintzezi pe mine ,personal, adica pe mine illotempore, si nu parerea mea? (prin mitocanisme de genul ca nu intereseaza pe nimeni ce am eu de zis, ca sunt nesemnificativa, ca nu sunt o autoritate?) Vorbim despre mine aici sau despre maria dinulescu? Nu ma deranjeaza ca ma minimalizezi, sunt ok, stiu cat valorez, dar devii mitocan si ai parasit demult teritoriul dezbaterii.
Am zis, draga ALS, ca publicul nu o place pe m.d. bazandu-ma strict pe ce se scrie la acest topic. am avut bunul simt sa mentionez explicit: publicul nu o place pe m.d. cel putin asa cum se vede pe acest topic (deci vezi bine ma bazez pe ceva concret si care se vede chiar aici, spre deosebire de tine care te bazezi pe niste critici de care nu stim, pe parerea lor de care noi nu am auzit).
Vad ca ti-a sarit tzandara si ai devenit agresiv, de ce oare?