haideti sa va spun ceva, desi sunt sigura ca ati observat si singur.
scara valorilor este cu totul razna pe acest forum, si in viata in general.
observand cele 2 poll-uri cu antipatici si nesuferiti, ati constatat ca toata lumea isi doreste sa obtina locul fruntas, de "cel mai antipatic user". ALS, Eu, Chambord, Halebardul si altii am sustinut sus si tare ca vrem sa primim cat mai multe voturi.
Is there something wrong with us? E chiar asa un motiv de fala sa nu te iubeasca lumea, sa nu te suporte, sa nu te vrea? E o virtute sa ii calci pe ceilalti pe nervi, sa ii umilesti, enervezi, agresezi?
Chiar nu-si mai doreste nimeni sa fie amabil, de treaba, ingaduitor, tolerant, diplomat, afectuos si etc?
Partea a doua:
cand mi-am luat licenta/dreptul de utilizare pe un test psihologic de personalitate (unul din cele foarte scumpe, renumite, validate) care se aplica in organizatii si cand mi l-am aplicat, am fost foarte satisfacuta sa vad ca indicele A (agresivitate, proactivitate, energie, initiativa, leadership) este fabulos de mare....mi-am zis "wow, sunt tare".....problema este ca undeva la 70% dintre cei testati (de mine si de alti psihologi/utilizatori ai acestui test) au acest indice A (denumit metaforic "maciuca") foarte mare....mi-am ridicat doua probleme: una, ca am intrat in anonimat, doi ca toata lumea are o problema cu agresivitatea......
Asadar, noi cei care am obtinut voturile cele mai multe la cele doua poll-uri nesuferite, ce parere avem (aveti) despre treaba asta? E bine, e rau?
|