pai asta face diferenta. unele care au noroc au si talent, asta nu are. e o actrita care joaca de mana a doua. e slaba. vorbeste prost. joaca superficial. ramane o distanta cat casa intre ea si rolul pe care il are de jucat.
ce teorie conspirationista ca stiu sigur ca asa e cu distribuirea ei in rol?
ALS tu esti genul care pt ca e prieten cu o celebritate ii atribuie automat acelei celebritati calitati maxime, doar pt ca esti tu prieten cu ea (celebritatea). asta e egal cu zero. probabil ca pe aia cu care nu esti prieten ii critici negativ.
am sa justific de ce nu imi place individa. nu ma intereseaza cum a ajuns celebra, nu e treaba mea.
nu-mi place pt ca atunci cand joaca un rol, nu se suprapune perfect pe rol. mare parte din interpretarea ei tine de ea insasi, nu de caracteristicile personajului. ca sa ma fac mai explicita, se joaca mai mult pe ea decat pe personaj. cand rememorez filmul, pescuit Sportiv, imi aduc aminte de maria dinulescu, ea, actrita, iar nu de personajul prostituatei. este debarasata de rol, distantata, nu se suprapun. in schimb, Mihai, protagonistul masculin al filmului, cand ma gandesc la el nu ma gandesc la actor (nici nu stiu cum il cheama) ci ma gandesc la personaj, la proful pasionat de pescuit si la genul acela de tip prafuit din invatamant, incuiat oarecum.
Last edited by Pitbull : 07 Jun 2009 at 22:52.
|