Originally Posted by Pitbull:
Poate m-am înselat, dar eu ti-am receptionat sociabilitatea chiar mai cordial, la nivel de prietenosenie.
Cât despre haoticitudine, cred cä e unul dintre acele cazuri când o caracteristicä a cuiva se face simtitä doar în exterior - din unghi personal rämâne imperceptibilä. Chestie de perspectivä.
In ceea ce te priveste, n-am väzut nicäieri "perfectionism" (nici util, nici inutil; nici ca virtute, nici ca defect); dar poate se manifestä doar offline. Si as mai adäuga:
- calitäti: entuziasmul, energia, generozitatea, veselia, spiritul jucäus, apetentele culturale
- defecte: autoadularea, lipsa autocontrolului, incapacitatea de a-ti da seama când jignesti
|
dacă şi io mă autoadulez atunci termenu' tb scos din dicţionar, fiind perimat! LOL!
mi-e jenă că tb să recunosc, vb vine, sunt spontană, şi din nefericire conştienţă de ceea ce fac. cât despre jignit, eu i-aş spune ironie, sau/ şi sarcasm, el nu e nici măcar 10% din ceea ce meritaţi unii de pe-aci, dacă ar fi productiv v-aş da şi restul.

şi oricum nu am timp, şi mai şi ştiu că educaţia se face până la 20 de ani în familie, însă dacă nu spun ceea ce simt nu sunt eu. regret enorm că nu mă pot minţi în primul rând pe mine însămi.
tu chiar nu ai habar n-ai cine sunt!

oricum, vroiam să ştii că pt. mine contează numai părerea celor care mă cunosc face-to-face, şi pe care îi mai şi iubesc. atât.
aaa... şi deeep inside nu sunt deloc veselă. din păcate.