View Single Post
Old 07 Jun 2009, 20:23   #110
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Cool

Originally Posted by Pitbull:
Imi place de Dragomara, cä e prietenoasä si haoticä.

Ha?! nu sunt prietenoasă, ci doar sociabilă, şi asta ţine strict de educaţia pe care-am primit-o, şi de faptul că-mi place să comunic. cât despre haotică aci chiar am râs! mama a fost mai rău decât un politişt cu hobby secret contabilitatea. din păcate nu există haos nici măcar în sentimentele mele.

no, ştiu că tb să vb despre alţii, dar nu mai vreau confuzii, aşa că vă spun eu cum sunt de fapt:

calităţi: altruismul, sinceritatea, autoironia, sensibilitatea, adaptabilitatea, curiozitatea
defecte: susceptibilitatea, intransigenţa, perfecţionismul inutil, nu ştiu, nu pot, nu vreau să iert, nerăbdarea.

---
aici îmi plac bărbaţii inteligenţi, culţi, cu umor şi bune maniere, cei care scriu (şi acum nu mă refer la forum, sau la LiterNet). cel mai mult la un bărbat îmi place smerenia, adică trecerea valorii personale pe locul doi şi acceptarea celuilalt aşa cum l-a lăsat Dumnezeu. nu am întâlnit încă acest caz aci.
îmi plac femeile sensibile şi inteligente,cele care ştiu să se pună în valoare, profitând de ceea ce au mai bun şi frumos. cel mai mult la o femeie admir delicateţea, cea dată de ceea ce facem cu sufletul pentru ceilalţi.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif