Originally Posted by Pitbull:
Asteptarea o sa se merite.
Pitbull, ti-am citit cronica. Nu ma misca, cel putin nu asa cum te-oi fi asteptat. Am o intuitie grozava la genul asta de filme si inca din trailer ii vad marile hibe si marile plusuri. Analiza ta are un sambure de adevar dar consider ca exagerezi, cel putin cu metaforicele sergiunicolaisme cum le spui, care n-au nici o treaba cu seria
Terminator.
Eram constient ca nu se va ridica la nivelul primelor doua, nu poti sa pui 2 tipi total necunoscuti sa faca un scenariu
Terminator asa cum nu poti pune niste taiwanezi sa faca o masina Porsche ori Mercedes, desi analogia merge cu zimbabweni...despre ei trageam semnalul de alarma inca de anul trecut.
Voi veni si eu cu o scurta analiza asupra filmului, inca nu l-am vazut.
Oricum, eu sunt multumit ca filmul e net superior
T3-ului, regia e destul de OK la aceste pretentii iar efectele nu dezamagesc, stiu asta, am sesizat inca din trailere. Cu Bale il vad bine, mai greu cu ceilalti, nu stiu daca vad rostul tuturor acelor soldati. Iarasi nu vad rostul tuturor terminaloizilor, mai ales cu cel urias - Transformers transcenso-hibridizat in terminator - pe care il desfiintez de acum. Cu Kyle Reese perfect si te voi lamuri dupa film.
Soudtrackul ma va dezamagi, presimt.
(...)
I'll be back!