Originally Posted by Alex Leo Serban:
ps probl cu tifu de anu asta (the way i see it) e k au pus o gramada de filme la julius mall & multa lume n-are kef sa piarda 1/2 ora dus/1/2 ora intors doar k sa ajunga acolo!
iar unele au fost proiectate NUMAI acolo (vezi 'pranzo di ferragosto')!!
pina anu trecut, cind filmele era proiectate doar in cinema-urile din centru, puteai sa le 'dovedesti' pe toate, frumos: iti lua 10 min sa te muti de acolo-colo.
eu am fost ieri la prinz la 'nunta la tara' si, intr-adevar, nu erau mai mult de cca 30 persoane...
|
I know what you mean... E intr-adevar dificil, mai ales in orele de varf (care in Cluj is de la 8 dimineata pana la 7 seara) sa te deplasezi din centru in mall si parca inca si mai greu in sens invers. Totusi, cand iti permiti sa aduci peste 200 de filme la un festival, nu iti poti permite sa le arati in locatii improvizate sau in proiectie unica. Asa ca eu cred ca e o idee buna integrarea multiplexului, desi organizatorii puteau lucra la program, sa nu ai filme care sa ruleze numai in mall sau alte filme care sa ruleze numai la 10 dimineata sau la 11 noaptea.
Eu zic mersi numai ca nu au ales celalalt mall, ca ne lua dracu' pe toti pana ajungeam in Floresti.
@corinka: "Martyrs" mi s-a parut 2/3 horror bine facut (fara introducere, fara atmosfera, direct sperieturi, sange, monstrii - nu foarte original la capitolul asta) si 1/3 snuff. Nu m-a deranjat schimbarea stilului, dar justificarea (toata poveste cu victimele si martirii) mi s-a parut ridicola... la fel ca si insertul din dictionar de la sfarsit.