View Single Post
Old 05 Jun 2009, 07:18   #3
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
pai daca tot se vede, atunci sa dezvoltam ideea.

pro Pauline:
291 topicuri deschise, majoritatea interesante
peste 3.500 mesaje (alea sterse nu se pun )
are cultura, are imaginatie, limbaj colorat (uneori prea) stie sa fie tipa faina cand vrea, e foarte activa (uneori pana la manie)

anti Pauline:
o ia razna si parca i se intuneca mintea, incepe sa spurce in stanga si-n dreapta cum ii vine la gura.
poate investeste excesiv in forum si cand vede delasare/prostie/ipocrizie se aprinde imediat si e imposibil de controlat cand isi da drumul.

Cu conditia sa-si ceara scuze frumos (da' frumos!) de la toti pe care i-a jignit (si eu nu sunt printre aceia, deci nu-mi pledez cauza) si sa fie doar dr Jeckyll fara missis Hyde, sa fie ca ea in perioadele bune, mi-ar placea s-o avem inapoi. Daca insa iar incepe cu injurii si o face pe "justitiara" forumului, cea care e menita sa dezvaluie "secretele intunecate din spatele forumului" si vrea sa se isterizeze iar, no fucking way! O urasc sincer pe acea Pauline, asa cum mi-e draga cealalta.
A avut o contributie esentiala in intoarcerea lui als pe forum, lucru bun, dupa care a dat cu bata-n balta si a luat-o prin balarii scuipand in toate directiile. Nici macar nu era clar ce vrea, sa se desfiinteze forumul, sa ramana numai cei agreati de ea? Ar putea sa-i ignore pe cei pe care i s-a pus pata, fara sa se lege de ei, ca si cum ar trai in doua forumuri separate.
Din partea mea poate sa vina si azi daca respecta chestiile astea.

Last edited by halebardul : 16 Jun 2009 at 13:45.
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif