pai daca tot se vede, atunci sa dezvoltam ideea.
pro Pauline:
291 topicuri deschise, majoritatea interesante
peste 3.500 mesaje (alea sterse nu se pun

)
are cultura, are imaginatie, limbaj colorat (uneori prea) stie sa fie tipa faina cand vrea, e foarte activa (uneori pana la manie)
anti Pauline:
o ia razna si parca i se intuneca mintea, incepe sa spurce in stanga si-n dreapta cum ii vine la gura.
poate investeste excesiv in forum si cand vede delasare/prostie/ipocrizie se aprinde imediat si e imposibil de controlat cand isi da drumul.
Cu conditia sa-si ceara scuze frumos (da' frumos!) de la toti pe care i-a jignit (si eu nu sunt printre aceia, deci nu-mi pledez cauza) si sa fie doar dr Jeckyll fara missis Hyde, sa fie ca ea in perioadele bune, mi-ar placea s-o avem inapoi. Daca insa iar incepe cu injurii si o face pe "justitiara" forumului, cea care e menita sa dezvaluie "secretele intunecate din spatele forumului" si vrea sa se isterizeze iar, no fucking way! O urasc sincer pe acea Pauline, asa cum mi-e draga cealalta.
A avut o contributie esentiala in intoarcerea lui als pe forum, lucru bun, dupa care a dat cu bata-n balta si a luat-o prin balarii scuipand in toate directiile. Nici macar nu era clar ce vrea, sa se desfiinteze forumul, sa ramana numai cei agreati de ea? Ar putea sa-i ignore pe cei pe care i s-a pus pata, fara sa se lege de ei, ca si cum ar trai in doua forumuri separate.
Din partea mea poate sa vina si azi daca respecta chestiile astea.