Scumpomara, iar esti off-topic - si incoerentä pe deasupra.
Imi dau seama cä încerci sä insulti pe cineva (posibil pe mine, fiindcä noi tinem unul la altul, iar tu ai perversitatea asta, de a-i face "prosti", "imorali", "ipocriti" pe cei care tin la tine dar îti fac observatie când nu sunt de acord cu câte ceva) - dar nu se întelege clar nici pe cine anume (dincolo de supozitiile de mai sus; poate nu sunt eu, ci Illo, sau Halle... sau altii de pe forum, sau toatä lumea de pe forum, sau de pe Terra, cu exceptia ta, evident; practic, nu conteazä pe cine anume, toatä lumea stie cä n-are nici o bazä realä, sunt doar proiectiile tale subiective), nici de ce, nici conform cärei logici.
Nu c-ar fi ceva de înteles, e clar cä o faci nu din räutate, si nici dându-ti seama - prin urmare, färä motiv si färä nici o logicä; probabil tu când mergi pe stradä si vezi o masinä trecând, zici: "No, hai cä iar am râs". Dacä la teleenciclopedia aratä niste comete, sau izotopi, zici: "multi prosti sunt pe lumea asta". Corcodusii din curtea de la coltul sträzii sunt "imorali", iar barjele de pe Dunäre, "ipocrite". Propun sä gravezi o inscriptie în faleza de lângä pod, ca s-o vadä tout le beuble (tot boboru') - si de pe vaporase, si din trenulete, si din autocärute. Ba chiar, dacä potrivesti bine unghiul, o sä se vadä si din satelit... ce satelit, din alte galaxii (cä doar pentru tine si vulcanienii, klingonii, alienii si predatorii sunt "prosti", "imorali" si "ipocriti"!)
Last edited by Pitbull : 04 Jun 2009 at 12:47.
|