Thread: 2009
View Single Post
Old 04 Jun 2009, 06:13   #92
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

eu am 'facut docurile': vz 'cetateanu havel' (so-so: omu simpatic, filmu oarecare), apoi 'valentino' (care e beyond words... vba unor cucoane, la iesire: o minunatie! genu de film care te pune pe un nor auriu, apoi te depune inapoi in realitatea noroioasa facindu-te sa te intrebi: ce caut eu aici?! )
dupa 'valentino' am bagat un cap la 'gulash party', unde toata lumea infuleca gulash cu ceapa, dar eu n-am putut... NU dupa 'valentino'

orcum am stat putin, k am plecat la 'j'irai dormir a hollywood' de la care am iesit dupa cca 1/2 ora, luat un taxi & suis alle dormir a mon hotel - in care nu ploua

ps ce mi se pare fantastic la tiff - & ma surprinde de fiecare data desi, dupa 8 editii, n-ar mai tbui... - este aceasta diversitate extraordinara (pe lga frenezia din 'job description' ) care te poate face sa treci, in ac zi, de la 'shirin' la 'jcvd', de la nu'sh ce film indie islandez straniu/horror la 'il y a lgtemps que je t'aime' si - cum ziceam - de la havel la valentino!
e ceva absolut jubilator & care se intimpla NUMAI la tiff, ceea ce-nseamna - clar! - k tifful ESTE 'cannes'-ul nostru'

Last edited by Alex Leo Serban : 04 Jun 2009 at 06:19.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif