View Single Post
Old 02 Jun 2009, 21:45   #157
jactati
Veteran

jactati

Originally Posted by illotempore2002:
@jactati

ba da, tocmai pt ca sunt o persoana cum ai spus tu logocentrica, logoreea s-ar putea sa ma convinga .... oricum o sa revad filmul, nu abandonez niciodata un film care nu mi-a placut (deci care m-a abandonat) doar ca la naiba, fotograf?

ma bucur ca-i mai dai o sansa filmului. si eu cand am revazut eclipsa eram intr-o pasa ciudata: mi s-a parut de o falsitate ingrozitoare. pe urma a pus als la conferinta de la tnb doar ultima secventa si mi-am amintit de ce m-am indragostit cu mult timp in urma de (filmele lui) antonioni.
trebuie sa te convinga filmul ca eu logoree prea multa nu mai produc. paradoxal, cu cat imi place mai mult un film cu atat raman mai mut in fata lui. la un moment dat mi se mai dezleaga limba, dar procesul asta poate sa dureze si cativa ani (plus multe revederi).
fotograf? pai ce-a mai ramas ca meserie onorabila? ca in ultimele schimburi de replici i-am pus la index pe ziaristi, ingineri, si fotografi.
@chambord: hogas rocks (pe ritmuri de mountain sau twin peaks si neaparat cu accent de pe meleagurile voastre).
jactati is offline   Reply With Quote sendpm.gif