View Single Post
Old 02 Jun 2009, 16:37   #11
Liana2you
Novice

Liana2you

Dan Puric si Ileana Olteanu

am gasit si singura...multumesc pentru nimic

"Dan Puric & Ileana Olteanu: dragoste in spatele cortinei

DISCRET. Acum citiva ani, Dan Puric s-a despartit de actrita Carmen Ungureanu, cea care i-a fost partenera, mai mult timp, atit acasa, cit si pe scena.

Cei doi recunosteau la un moment dat ca in viata lor de cuplu intervenise monotonia si, de comun acord, au decis sa puna punct relatiei. Acum, Puric iubeste din nou, tot o colega de breasla: Ileana Olteanu.

"Nu sint Irinel Columbeanu sa-mi expun iubirile"

Ambii actori sint foarte discreti in ceea ce priveste amanuntele relatiei lor, insa Puric este dispus sa povesteasca orice, daca vine vreun pestisor de aur cu banii pentru un centru cultural: "Da, sint impreuna cu Ileana Olteanu, dar acest aspect face parte din viata mea personala, despre care nu vorbesc niciodata. Daca vrea cineva detalii, sa-mi dea 47.000 de euro, ca sa-mi deschid si eu un Centru Cultural European. Altfel, nu ma cheama Irinel Columbeanu ca sa-mi expun iubirile in vazul tuturor sau sa-mi fac filmulete"

Cine este Ileana Olteanu

Ileana Olteanu a jucat in Costumele, Made in Romania, Cei 150, toate fiind spectacole realizate in regia lui Dan Puric, cit si alaturi de el, pe scena, in Don Quijote. Pe Ileana Olteanu o putem vedea anul acesta in spectacole precum Egoistul, O noapte furtunoasa, Visul unei nopti de vara, Sinziana si Pepelea si altele. In palmaresul ei sint trecute premii precum Medalia Meritul Cultural clasa I, in 2004; Premiul Ministerului Culturii, in 2002; Mentiune la Gala Tinarului Actor, Costinesti, in 1995."

de Anca Lapusneanu

Revista VIP – ianuarie 2008
Liana2you is offline   Reply With Quote sendpm.gif