Nu e nevoie sä-mi citesti traducerile ca sä decizi dacä din ele îmi câstig existenta sau nu.
Ai dreptate, si eu am observat cä pe forum de cele multe ori nu citeşti atent, ori nu înţelegi, ori te grăbeşti să tragi concluzii. De-asta si încercam sä-ti atrag atentia.
As da orice sä mä pot focusa asupra unei singure activitäti (fie traduceri, fie scenarii, fie criticä de film, fie cursuri, fie forum...), dar din päcate nu e rentabil. Primum vivere. Deci, astept cu sperantä ziua când acest lucru va deveni posibil.
Ai dreptate, mä împart în prea multe directii, färä a fi cu adevärat în toate, ci doar în traduceri, cronici si cursuri. In scenarii, forum, si alte câteva, am o implicare mai redusä decât ar fi indicat.
Niciodatä nu încerc sä mä impun cu forta. Ii dispretuiesc pe medujii (masculinul de la meduzä) care zic: "Vaaai, ai perfectä dreptate!", ca si pe moflujii (menajamentatul de la ignorant) care räspund cu: "N-ai dreptate, iar mä faci sä râd!" Ii respect pe cei ce spun: "Hmm... nu stiu... O sä mä mai gândesc." (Am mai scris asta, recent, dar n-ai retinut.)
Regret, trebuie sä-ti resping ultimele douä recomandäri:
- ba da, voi caracteriza, fiindcä la fel ca orice alt om de pe Pämânt sunt dator sä-mi ajut semenii nu sä mä închid în turnul de fildes al autismului, al egotismului si al autosuficientei;
- ba da, voi presupune, fiindcä la certitudini nu am acces; numai Dumnezeu are, eu sunt un biet muritor - deci... PRESUPUN!