View Single Post
Old 24 May 2009, 11:43   #1003
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Aha, încep sä înteleg...
Se pare cä e vorba de juriul unei/unor organizatii ecumenice mondiale, care combat sectarismele si fundamentalismele religioase, sustinând în schimb unitatea spiritualä.
Sper ca Gloria sau A.L.S. sä ne completeze speculatiile, cu date concrete.

Dä-mi voie sä te corectez:
Ai zis:
"dacă ai avea ceva mai bun de făcut, ai face-o chiar acum."
Corect:
"pentru că ai avea ceva mai bun de făcut, o faci chiar acum."

Tu ce credeai, cä între mesaje mä uit în display comme le veau a la nouvelle porte?
Am pe computerul stâng cartea pe care o traduc - si lucrez la ea chiar acum. Forumul are prioritate secundarä.

L.E.:
Originally Posted by Dragomara:
PS: nu am timp, şi mai ales chef să fac nşpe topice noi
OK, atunci le facem noi, cu move.
pentru că eu nu văd ca voi, precum calul, adică numai în faţă, .
Of, of, iar pici în urmuzianism. Bine cä nu zici: "Eu nu fac topice noi, fiindcä la Fetesti nu se gäsesc cabluri de port USB cu papanasi dulci"
dar am să fac un topic despre ce este şi cum ar tb să funcţioneze un forum.
Fä-l, abia asteptäm! Cu ocazia asta, mi-ai dat o idee: am sä fac si eu un topic despre ce este si cum ar tb sä functioneze ritualul de trecere la maturitate în Insulele Fidji.
pe viitor, te rog fă-mi o favoare, şi anume scuteşte-mă de "reflecţiile" tale despre mine, cea despre care habar n-ai, sau, pune-le într-un topic cu acest subiect, promit să nu citesc.
Nu nu! Nu sunt atât de importante încât sä merite un topic separat. Le voi posta în cotinuare punctual, în raport direct cu mesajele care le-au generat.

Last edited by Pitbull : 24 May 2009 at 11:54.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif