1) In ce context ai gäsit formularea "Juriu ecumenic"? E stranie, într-advär, mä face curios si pe mine.
2) Good news: mesajele tale sunt mutate/editate/sterse dupä criterii prioritare (adicä: noi, cei care ti le administräm, avem si lucruri
mai bune de fäcut, si le facem; abia dupä aceea, în mäsura în care timpul ne-o permite, mutäm/editäm/stergem si mesajele tale).
So, enjoy and rejoyce: mutarea/editarea/stergerea mesajelor tale se face responsabil si reciproc-avantajos, nu discretionar si/sau abuziv.
3) Comentariul täu despre Ebert e interesant - si, ca de obicei, off-topic: nu contine o întrebare (iar acest topic se intituleazä "Aici puteti
intreba orice va trazneste..."), si se referä la un critic de film (iar titlul topicului continuä prin a preciza, în parantezä: "nu despre film"). Sfatul meu: reia-ti mesajul si deschide cu el un topic "Robert Ebert", la "Film în general". Sau, lasä-l asa cum e, si-l va muta acolo un moderator, stergând din el (edit-out) si introducerea lejer abulicä.
Concluzie: îmi cer iertare pentru cä, în trecut, am încercat sä-ti impun abuziv anumite rigori inadecvate personalitätii tale. Faptul cä esti distratä, neatentä, adesea pe lângä subiect (read: "off-topic"), rästurnicätor-valoricä (faci din moral imoral, din drept strâmb, din alb negru si din crocobaur matabazbâzä), si fermecätor haoticä, defineste inefabilul personalitätii tale - o spun cu mâna pe cord, eu însumi fiind un boem empatic cu aceste delicii. Deci, retractez si precizez: e bine cä esti astfel, te întelegem si te iubim asa cum esti, si ne asumäm cu devotament sarcina de a aplica necesarele corectii asupra mesajelor tale, fäcând uz de prerogativele moderatoricesti: move, edit, delete.