View Single Post
Old 22 May 2009, 07:55   #14
Anita
Junior

Anita

Thnx for the thumbs up, Pitbull! De fapt ai fost singurul care m-ai incurajat de la primul post si nu uit asta. Plus ca tu nu crezi ca e o "prostie" si "pierdere de vreme" (cum mi-au spus unii asa zisi prieteni) sa vorbesti despre filme, chiar daca eu nu-s o "guru" ca multi de ici de pe forum.
To tell you the truth, dat fiind ca in ultima vreme nu am prea avut timp sa vad filme, nu mai zic de faptul ca toate seamana intre ele si e greu sa mai gasesti ceva worth it, ma simteam cam.....pe dinafara
I'll try keep up! fiindca sa am cu cine sa vorbesc despre filme .....it completes me (ca sa imprumut replica lui Jerry Maguire)
So......sa-ti spun ce m-a amuzat la filmul asta cu o promovare exagerata? Fata crispata a lui Tom Hanks pe toata durata filmului Parea ca poarta un corset invizibil si se straduia sa respire in el! Stiu ca suna weird, dar mi s-a parut ca rolul asta mai mult l-a chinuit. Imi place mai mult cand ii percep naturaletea in interpretare, atunci se vede ca se identifica cu rolul sau.
Kisses