View Single Post
Old 12 May 2009, 17:34   #349
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Talking

Originally Posted by Pitbull:
Drago, uite ce te rog: nu mai posta în topicurile care nu te intereseazä,

ştiu că e mai greu de înţeles, dar eu întotdeauna fac numai chestii care mă interesează, mai ales când e vb de timpul meu liber. dacă nu mă interesează să scriu despre regizorii mei preferaţi/ filmele pe care le văd, pe un site despre (cel puţin aşa scrie-n logo-ul CineMagiei) filme atunci pentru ce-aş MAI face-o!?

nu te mai adresa unor persoane nedemne de atentia ta, nu te mai referi la lucruri prea neînsemnate ca sä merite sä le cunosti.

asta şi fac. sau încerc să fac, şi acum îmi cer scuze, dar chiar există pe-aci oameni pe care-i apreciez şi citesc cu plăcere, a căror părere chiar contează.

Oricum, întrucât as dori sä postezi cât mai mult, atunci îti cer sä aräti interes cât mai multor topicuri (citindu-le, cunoscându-le, îmbogätindu-le),

vezi primul răspuns. addenda: niciodată nu am să scriu doar pentru că nu am ce face, sau nu am să fac c/p la părerile altora - nu scriu despre ce nu ştiu, sau nu am văzut, când nu pricep ceva întreb etc. singurul c/p pe care-l accept este poezia şi articolele din ziare, cele pe care întotdeauna le citesc înainte. mă enervează la culme c/p de pe site-uri unde cel care a postat nu a intrat/ citit ever.

sä descoperi de ce multi oameni îti meritä atentia, si ca atare sä le vorbesti cu respectul cuvenit, si sä conchizi cä existä multe lucruri destul de însemnate pentru a avea motive sä le cunosti, astfel încât sä le poti cerceta înainte de a te referi la ele.

cel mai tare la cei care nu mă cunosc mă deranjează afirmaţia asta vis-a-vis de respect. mama m-a învăţat că respectul, până cunoşti omul, trebuie să fie implicit. întotdeauna cred că m-am comportat în consecinţă, ba mai mult, ori de câte ori am avut o nelămurile m-am dus şi-am întrebat subiectul "dilemei", nu am fost niciodată de-acord cu practicile curente de Net, cele de genul "mi-a zis mie X că Y face aşa, etc." deci respect până când omul acela mă convinge de ce nu-mi merită stima, ocazie în care nu mai pot face chiar nimic. eu pun foarte mare preţ pe caracter în relaţiile cu ceilalţi. orice relaţie, de prietenie, de dragoste, de colaborare se termină o dată cu dispariţia respectului dintre parteneri. eu chiar sunt o persoană optimistă, chiar vreau să admir şi iubesc pe toată lumea, faptul că nu pot face asta nu e numai vina mea.

(Dacä, totusi, în mod regretabil, n-ai timp, interes si dispozitie, atunci ignorä-le pur si simplu - si total.)

am timp şi dispoziţie pentru ceea ce-mi place, citeşte mai sus, te rog.

A, cred c-ar fi interesant un top personal al bärbatilor. Sper sä creeze cineva cât de curând un forum Nimfomagia (sau ...mania) - nothing personal, dar ca sä aibä tovaräsele noastre de forum si de viatä unde si le posta; si un Afemagia, sau Fustangia, pentru noi, ai lor parteneri.
ea o glumă, prost înţeleasă, văd.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif