Aveti dreptate intr-o anumita masura si chiar nu aveam de gand sa scriu vreo lista , dar am facut-o pentru ca i-am atras atentia stimatei ca nu a respectat subiectul topicului, care ar fi putut fi verificat extrem de usor vazand prima pagina a topicului sau chiar mesajele de putin mai sus. Chiar nu sunt necesare miile de interpretari ale titlului, pentru ca subiectul unui topic nu reiese numai din titlu, ci si din primul mesaj si acum sa nu aud prostii de genul "persoana nu a specificat clar ca e vorba de un top al filmelor". Probabil pe un incapabil mintal l-as putea crede...
Topul l-am mai facut si pentru ca i-am criticat alegerile lui silz., desi nu am vrut sa fiu rautacios la adresa lui.
Cat despre astfel de liste, am zis ca aveti dreptate intr-o anumita masura la inceput pentru ca sunt si liste pe care as vrea sa le vad, dar nu mai numesc acum acei useri ale caror liste ma intereseaza. Si pana la urma Dragomara nu a facut ea insasi o lista, in ciuda faptului ca a recunoscut cat de inutil e sa faci asa ceva?
PS: Mica corectura la adresa Dragomarei nu a fost din rautate, poate pur si simplu ma interesa sa vad filmele ei preferate, subiectul topicului de altfel.
Last edited by Liviu- : 12 May 2009 at 17:46.
|