View Single Post
Old 10 May 2009, 19:38   #10
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by keepwalking:
de scenaristica sa se ocupe altcineva.
Pai? Ce ai patit?
Keep, doar ma stii, cand vreau sa fac ceva, fac, si trec prin ziduri, zidurile neputintei...neputinta impusa de altii, whatever...Nu cred ca mi-ai descheiat drumurile scenaristicii si mi-ai vandut nush ce ponturi cu care sa sparg gura targului dar tot timpul ceea ce mi-ai zis, am tinut cont, si se afla la loc de "Lege" alaturi de maestri ca Mc Kee..DAR forumul are nevoie de tine, sunt altii, multi altii, care prind curaj alaturi de tine, care nu te cunosc, le-o spun eu, esti un star, si punct.
Acum sa nu incepi si tu ca NoOne cu modestia.
Toti novicii de pe treapta mea sufera la capitolul entuziasm si perseverenta. Toti! Nu am vazut pe nimeni renascand din cenusa asa cum fac eu mai tot timpul. Plus ca nu am autoritatea necesara sa le insuflu incredere, au nevoie de cineva ca tine, ca balanta sa fie indreptata spre 'Positive", cum un Pitbull coboara "Balanta" spre "Negative", parca lipseste ceva, Cineva...
Hai, ca vara asta fac tot posibilul sa termin niste proiecte, voi fi curios si de feedback-ul tau. Si nu e interes, chiar nu e, departe gandu', nu am nevoie de relatii.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif