Thread: "Carol I"
View Single Post
Old 10 May 2009, 11:32   #109
halebardul
Guru

halebardul

Send a message via Yahoo to halebardul
Originally Posted by keepwalking:
Originally Posted by halebardul:
Originally Posted by keepwalking:
Originally Posted by halebardul:
daca ar fi asa, daca ar fi luat ad-literam, unde ar fi atunci bascalia acuzata?

vanezi fiecare cuvant al unor regizori pentru a gasi motiv de bascalie.
cum zice ceva sergiu nicolaescu sau altcineva din grupul celor considerati niste nulitati, ii si cauti un motiv de care sa va legati.
bascalie cu orice pret, pe orice subiect.
esti ca un activist care cauta sa denigreze pe absolut oricine se afla in "tabara adversa".

Cand spui "motiv de care sa va legati" te adresezi cui? Criticilor "grupului celor considerati niste nulitati"?
Esti bine?
Eu doar am scos in evidenta o aberatie spusa de nicolaescu. N-am voie? Nu trebuie taxate asemenea afirmatii? Daca o spunea oricine din "tabara" - cum iti place tie sa imparti lumea asta a facatorilor de filme - tinerilor, la fel o taxam, fii linistit. Obsesia cu taberele o ai tu. Iti arogi o pozitie neutra, nici laie nici balaie, crezand ca asta te innobileaza. Si ajungi sa aperi niste cauze aberante (cum ar fi asta cu scenariul scris in doua saptamani). O faci pe mama ranitilor?

Nu-mi place sa port dialog cu tine, ma trage in jos. Trebuie sa-ti explic fiecare cuvant ce inseamna. Si parca incheiasesi si tu dialogul cu mine, nu? Imi puneam sperante in asta.
Cat despre jignirile pe care mi le aduci - ce se intampla, o faci pe eroul? Stii doar ca esti un plangacios, de ce o cauti cu lumanarea? Inceteaza!
Scrie-ti replicile la "mostre de imbecilitate", acolo se potrivesc cel mai bine.

ia mai du-te-n ma-ta!

Stii ce? Nici nu o sa ma obosesc sa-ti raspund pe masura. O sa te ignor de-acum inainte.
Mănâncă cât pofteşti.
"Life's too short to waste on you."
halebardul is offline   Reply With Quote sendpm.gif