Depinde de DVD player.
cele de marca, gen Samsung, Sony etc, sunt prost pregatite pentru filme piratate. Nu au toate codecurile, nu vad subtitrari, au un meniu foarte simplut. Nu au marimi reglabile de fonturi.
Bune sunt cele romanesti sau bulgaresti

bine echipate pt piraterie.
Vad majoritatea codecurilor, toate formatele de subtitrari, si culmea, sunt fiabile!
despre marimea subtitrarilor e o poveste intreaga: numai anumite playere au optiunea de a schimba, font MIC, MIJLOCIU sau MARE. Atat. Stupid, stiu, la cata tehnologie e in ele puteau sa bage si optiuni avansate pe treaba asta, dar asta e situatia. La Eboda (romanesc) doar dupa versiunea 555 exista optiunea sa schimbi marimea fonturilor de subtitrare, si nu-s convins daca la DVD exista, doar la sub si srt pt filme in format avi/mpg.
Eu am un buton la telecomanda care imi permite sa aleg ce subtitrare vreau din toate cele valabile in acelasi folder, si nu trebuie sa aiba obligatoriu acelasi nume cu filmul. Vede si *.srt si *sub si *txt si altele.
Concluzie: vezi ce marca & versiune ai luat si studiaza cartea tehnica. Acolo scrie tot.