View Single Post
Old 05 May 2009, 20:14   #4
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by illotempore2002:
ce vrea sa zica cu asta, ca nu pricep?

Îi voi trimite printscreen-ul cu editarea făcută de el pe privat Gloriei, lui StefanDo sau, dacă e cazul, mă duc personal la Bucureşti şi i-l înmânez arabului care deţine Cinemagia...
Imediat dupä ce-si postase mesajul, i l-am editat dupä cum urmeazä (ca sä-i dau o zmetie peste nas, explicitând faptul cä, încercând sä ne scuipe pe noi, de fapt se înjoseste pe sine însusi - în ideea cä fie si sub josul cel mai de jos tot mai poate exista oricând un si mai jos; eventual, haznaua de sub mult iubita lui latrinä):

N-ar suna mai elegant „toalete" sau „closete" sau „latrine"? Şi, eventual, în paranteză, pentru omul de rând, „WC-uri", "Buzi", "Mistah J-uri", "Gengari", "Alakazami", "Luci", Muci", "Poloboci". Oricum, e apreciabil că afişul se potriveşte cu conţinutul..

L.E.
Da, si eu astept sä se facä putinä curätenie pe-aici... Suntem un forum de cinema, nu buda din fundu' curtii (desi individul asa crede - din obisnuintä, probabil...)
Apropo, parcä si väd cine-o sä-i ia apärarea în continuare...

StefanDo: la amenintarea cu darea in judecata de catre Mistah J, care considera ca postul initial al lui Pitbull "atenteaza la integritatea si imaginea persoanei mele fizice", am decis stergerea unui cuvant din paragrafele de mai sus. Sunt sigur ca Mistah J se simte mult mai integru acum.

Last edited by StefanDo : 06 May 2009 at 16:55.
Pitbull is offline   sendpm.gif