View Single Post
Old 05 May 2009, 19:36   #1
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Drept recunostintä cä a fost debannat, si cä închidem ochii la folosirea clonei "Gengar", userul de mai sus a gäsit de cuviintä sä încerce un fel de banc prost, dar vulgar si jignitor, la adresa forumului - prin mesajul din deschiderea acestui topic, postat initial în "Offtopic Asylum". L-am splitat de acolo, creând acest topic nou, întrucât mesajul nu e doar un offtopic inofensiv, ci o nouä insultä mârläneascä, gratuitä si cretinä la adresa forumului - tipicä pentru autorul ei.
Il bägäm în moara bannärilor graduale, sau suntem mai eficienti si-l expulzäm pe loc? (Nu definitiv; doar câtiva ani - pânä la amnistia generalä prilejuitä de viitoarea Mare Schimbare.)

L.E.
Mesajul de mai sus (scris simultan cu al meu) constituie circumstantä agravantä - deci, evident cä nu-l sterg (desi regret cä pierd distractia promisä de automärturisitul scandalagiu - cel care-si permite sä numeascä Atelierul de scenaristicä "latrinä" sau "W.C.", numai fiindcä acesta are statut privat, pentru a fi protejat de derbedei de teapa lui, cu mintea plinä de spatii ca acelea pe care le-a descris).
Renunt la ideea bannärilor succesive, propun executia sumarä, ca sä nu ne mai complicäm.

L.L.E.
(Illo, nu stiu dacä esti la curent cu mizeriile pentru care a fost bannat în trecut; e incorijibil. Porcäria asta de-acum e doar începutul; iar l-a apucat.)

Last edited by Pitbull : 05 May 2009 at 20:05.
Pitbull is offline   sendpm.gif