Thread: Non ho sonno
View Single Post
Old 05 May 2009, 10:59   #7
EgOisM
Guru

EgOisM

@TheNewBlack
Mai intai imagineaza-ti tu ca esti sechestrata intr-un tren,stii ca te urmareste si este ceva in neregula dar nu esti sigura.Stai cu dubiul asta :"ce se intampla?","ce o sa fie","cum o sa cobor din tren","unde ma duc apoi","dar oare voi mai cobori?".Te omoara doar gandul asta,apoi suna telefonul si iti confirma ca Da,vei muri,tu nu trebui sa spui nimic ca oricum iti va taia limba.Acum ce faci?Te gandesti ca asta nu are cum sa se urce in tren ca trenul este in miscare,dar apoi iti dai seama ca nu este un criminal oarecare si intri in panica.
Dar ce te faci cand toata lumea din jurul tau este omorata?Esti singura in tren si fugi.In cele din urma iti taie degetul si vezi gore peste tot,te omoara incet dar sigur!
Asta face Argento,se joaca cu publicul,ii intoxica cu crime si suspans incet dar sigur!
Mie personal scenele astea mi se par la cele mai inalte cote,mi-a placut mult si Suspiria(incepe tot ca asta)dar trebuie sa traiesti frica personajului ca sa iti palpeze o vena,ceva.Mai bine te mai uiti o data la el,nu cred ca o sa te plictisesti!