View Single Post
Old 04 May 2009, 15:08   #27
gogu007
Novice

gogu007

as dori foarte scurt sa-mi manifest admiratia deosebit pentru echilibrul lui pitbull. Sincer mi-a fost dat rareori sa cunosc oori intalnesc astfel de persoane. Inchei aici fiindca nu vreau sa fiu suspectat de elogii gratuite.
manifest aceeasi retinere ca si Paul aramis, deoarece am mai mult decat vaga impresie, ca pot fi ciopartit imediat. Nu fiindca inteligenta si mai stiu eu ce subtitilitati nu ma pot ajuta, ci pentru ca in fata mea am interlocutori prea bine situatie pe felia lor. am in fata interlocutori specializati, car epot face tardarii din doua rasuciri de penel (sau ma rog butonari de tastatura) orice discurs al meu in materie de filem romanesti, oricat de complex ar fi el.
ma incumet totusi sa intru si eu intr-o lume la care totusi cu modestie aspir.
aprob pozitia lui aramis referitoare la modul lui de privi un film. si pe mine ma irita la culme atatea rauri de lacrimi de sange la dresa evreilor. au suferit dar nu-s singurii. ce e prea mult strica. asta insa nu impiedica liniile fetei mele sa se moduleze in feluri in care mai toata lumea indiferent de opinii le-ar interpreta ca amuzament sincer.
nici eu nu-l gasesc foarte spectaculos pe Mihaileanu. imi pare un regizor liniar, care poate urmari o idee foarte bine, insa care nu o poate rasuci maigstral pe cat mia multe fete.
imi place cum a sustrag paul aramis ideea filmului. nu m-am m-ai gandit pana cum la asta. dar cu cat incep sa o fac mai mult cu atat liniile gandirii mele se indreapta mai mult catre concluzia lui.
ma cam sacaie si pe mine la drept vorbind (aici imi asum marele risc de a devia in atacuri la persoana) tonul uneori f-. agresiv al unora dintre participantii la discutii. nu pot decat sa va arunc o banaiala si pentru mine perimata tema de gandire: sa nu uitam ca de fiecare data cand dam prilej de incaierare sau izbim retoric agresiv partenerii de discutie cu parul in moalele capului, am mai scos o caramida din contructia aia de civilizatie la care aspiram atat de mult. ne plangem marasmul cultural si moral in care traim insa noi nu incercam sa facem nimic ori prea putin sa indreptam ceva. de aceea si pseudoelogiul meu de mai sus la adresa lui pitbull.
am citit aseara ca turbatul vreo 3 ore continuu si la sfarsit si acum am avut si am impresia ca de fff. multe ori pitbull e un facotr de echilibru, care aduna energiile centrifugale destructive si le mixeaza el intr-un creuzet retoric f. interesant si pana la urma se calmeaza valurile spumegande.
numai bine tuturor... si la cat mai multe discutii interasante. am invata enorma citindu-va!
pentru prima data ma simt pe un forum. in stadiul de vierme in drumul elefantilor

gogu
gogu007 is offline   Reply With Quote sendpm.gif