deci eco, pendulul lui foucault, da? my turn
judex, wtf?
"Văzusem la Cinematecă Eclipsa lui Antonioni şi mă entuziasmase scena în care Monica Vitti se săruta cu Alain Delon printr-un geam de sticlă. Tot grupul nostru, care ieşise de-acum în bulevard, a intrat mai întîi într-o autoservire, de unde am luat două sticle de votcă. Fetele au reuşit să-i stîrneasca acolo indignarea casieriţei, rîzînd şi ţipînd tare, cine ştie de ce. Toate erau nostime, fîşneţe şi le plăcea să-şi arate dinţii şi gingiile, să se prostească, să scoată limba. Am luat-o pe o străduţă laterală, cu maşini parcate pe ambele borduri, şi am ajuns în fine acasă la Mera."
ca sa fie si cu un pic de film.
si tot de acolo
"Fulguia, foarte rar, dar pe jos zăpada ajunsese pînă la genunchi, înotai, pur şi simplu, în ea. Boschetele de tuia şi brazii de la colţurile aleii abia mai rezistau, cu crengile curbate de zăpadă. Putea fi Siberia, dacă pe margini n-ar fi licărit sute şi sute de dreptunghiuri colorate, pîlpîind în ceaţă: ferestrele blocurilor cu patru etaje care se înşirau pînă la construcţia, încă ascunsă în ceaţă, a Circului. "
Last edited by bre : 03 May 2009 at 18:08.
|