Se pare ca nu pot sta in acelasi forum cei doi, e o situatie de ori-ori:
Originally Posted by Suspect de bizar:
I-auzi,dă-ţi două pălmi şi hai sictir.Marele critic a lui peşte prăjit.Scrii la Libertatea,asta zice tot.Acum hai,spânzură-te.Fă un bine lumii.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
imi pare rau, cerul cinemagic mi-e martor k am avut toata disponibilitatea de a reveni pe acest forum (nu pot uita k VOI m-ati ales 'criticul vostru preferat', lucru pt care va multumesc!), dar mi-este imposibil sa mai trec cu vederea jignirile repetate & aduse in clocot venite din partea unui suspect de bizon care se dovedeste - iata - un fel de nume 2nd hand corcit cu un tov marx fara carte
oricine citeste postarile mele poate constata k tonul meu, desi inevitabil condescendent, nu a coborit niciodata sub un anumit prag al decentei; am concluzionat pur si simplu k, intrucit suspect de b. este fan vadim + mircea badea, nu poate face parte din targetul meu (nu este un secret pt nimeni k cei care ma apreciaza sint (tot) critici f apreciati, scriitori - in general, oameni fini & cultivati). faptul k scriu, din 1994 neintrerupt, cronica de film la 'libertatea' (este cea mai longeviva rubrica cinematografica din presa romaneasca post-89) a fost intotdeauna un motiv de mindrie pt mine, asa k nu vad dc as repudia-o. si nici nu ma deranjeaza (nu m-a deranjat niciodata!) o parere proasta dspr ceea ce fac - cu conditia sa fie argumentata inteligent & decent formulata...
din pacate, nu este cazul lui suspect de b., ceea ce ma constringe sa renunt la prezenta (discreta, oricum) pe cinemagia. cu regrete sincere pt cei care m-ati vrut inapoi, dar asta-i situatia: nu pot accepta sa fiu insultat intr-un loc in care am revenit de buna voie & cu inima deschisa.
farewell 
|
Pe care dintre cei doi il vor userii pe forumul Cinemagia?
Votati.