Thread: "Carol I"
View Single Post
Old 02 May 2009, 13:37   #95
Pashpix
Guru

Pashpix

Originally Posted by halebardul:
Toate la gramada, filmul, dvd-ul si cartea, ca nu e nici un pericol de piratare, oricum.

dar iata ce am gasit pe undeva:
Sergiu Nicolaescu are in proiect o comedie muzicala pe care spera s-o realizeze la finalul anului 2009, sau inceputul lui 2010: Dracula - O comedie muzicala.

mosul se tine numai de nazbatii!

Vrea să facă și -Poker-, doar că și-a pierdut sponsorii din cauza crizei financiare.

R.: Referitor la etapa actuală a concursului CNC, aveţi proiecte în concurs?

S.N.: Nu, nu am. Independent de asta, însă, am un proiect, "Poker", după o piesă de teatru a lui Adrian Lustig. Este un film pe care vreau să îl fac şi nu pot să îl fac, pentru că nu găsesc bani. (NewsIN)

Ce scrie Cațavencu despre Carol I...

Multe premiere săptămîna asta. Multe, da’ proaste, vorba unui tip pe care l-am studiat la liceu taman cînd erau profesorii în grevă. Aveţi de ales între încă un film în care Sergiu Nicolaescu e eroic, încă un film cu supereroi care tind să devină mai numeroşi decît oamenii normali şi încă un film vechi şi prost. Distracţie plăcută!

Carol I
(R: Sergiu Nicolaescu, cu Sergiu Nicolaescu, România 2009)
Vineri – duminică, la Union

Nu-i aşa că apreciaţi cu toţii evoluţia profesională a lui Sergiu Nicolaescu? A fost comisar, general, apoi prinţ, iar acum s-a făcut rege. Eu zic că Dumnezeu ar trebui să-i mai dea un răgaz pe-aici, pe Pămînt. În ritmul ăsta, s-ar putea ca Sergiu să-L joace chiar pe El. Apropo, Nicolaescu are 79 de ani. Nici Carol nu era tocmai tinerel cînd a murit, e drept. Avea 75. Dar parcă marile realizări le-a avut pe la 30-40 aşa. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem dacă Sergiu Nicolaescu joacă un rege pensionat şi muribund sau chiar are de gînd să interpreteze un personaj cu 40 de ani mai tînăr.

Last edited by Pashpix : 02 May 2009 at 13:47.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif