Thread: Alex Leo Serban
View Single Post
Old 27 Apr 2009, 15:15   #269
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pai hai sa dam un refresh:

http://boladenieve78.wordpress.com/2...lmul-romanesc/

marx = vanuatu; a sustinut initial k NU s-a luat de mine pe un alt blog, a-ncercat sa bage-n ceata invocind blogul polirom etc, pt k, dupa cum se vede mai sus, sa recunoasca finalmente k a intrat, da, pe alt blog & k a fost 'ironic' cu mine....

va rog remarcati 'ironia' postarii:

'pe 9 aprilie, 2009 la 10:22 pm
vanuatu
nu dragule, imi place sa te calc in picioare. te impotrivesti?'

& sa mai meditati la cit de 'normal' este comportamentul cuiva care intra pe un blog strain, hodoronc-tronc, DOAR pt a posta mesaje injurioase la adresa mea (& nu numai a mea: si gorzo a fost tratat cu dispret)... 'ura viscerala', spunea?

sau: cit de 'corect' este sa ataci noile aparitii ale unei edituri (= colectie brand new!) din spatele unui PSEUDONIM, in conditiile in care TU INSUTI COLABOREZI la o editura rivala! (ma rog, e un fel de-a spune: o editura nou-infiintata nu poate 'rivaliza' cu poliromul...)

sau - daca e sa dam rewind pina la capat - cit de 'in synch' cu realitatea poate fi cineva care ma acuza pe mine de 'impostura' in conditiile in care, in afara acestui forum, nu a auzit nimeni de el? (si asta, la o virsta la care - in general - ai cam demonstrat ce ai avut de demonstrat...)

sau: cit temei poti pune pe opinia cuiva care sustine (cu majuscule; in fine, postarea a fost stearsa, dar cei care au apucat s-o citeasca isi amintesc) ca 'nimeni nu da doi bani pe parerile tale (= mele) dspr filmul romanesc' in conditiile in care

1 mungiu m-a rugat sa-i moderez prima conferinta de presa din tara dupa palme d'or
2 porumboiu mi-a dat sa citesc scenariul celui mai recent film al sau ('politist', adjectiv'), s-a sfatuit cu mine de mai multe ori iar, cind filmul a fost gata, mi l-a aratat
3 razvan radulescu, idem (pt 'felicia...')
4 calin netzer & tudor voican = f curiosi/interesati sa-mi cunoasca opinia dspr filmul lor 'medalia de aur'...
etc

ps in fine, re: titlul cartii mele - este evident k NU este vba dspr activitatea mea de critic, ci de PERIOADA DE TIMP de la care discut dspr filmul ro, adica de la 'duminica la ora 6' incoace!
nu trebuie sa fi scris ATUNCI dspr filmele anilor 60; poti scrie ORICIND - iar un asemenea titlu va fi la fel de valabil...

q.e.d.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif