Originally Posted by Pauline Kael:
E doar o blonda nebuna si singura.
|
tzac, pac...ai redus-o la muci
e o fiinta care, in timp, ajunge asa (nu blonda, ca blonda era si in copilarie) pentru ca a fost abuzata sexual de tatal ei cand era mica...vezi scena finala cu poza de familie
Apropos,la sfarsit e moarta sau in colaps? 
|
colaps
Daca zici tu ca e horror...
|
nu doar eu
Toate thrillerele psihologice,sau dramele psihologice ,toate filmele de suspence ale lui Hitch sa fie si ele horror?
|
multe din filmele lui H. sunt horror, dar asta e alta discutie
Eu cred ca erau angoaselele si fanteziile lui Polanski in film: el a inventat subiectul,scenariul,pe el il incitau Lolitele cu comportament extrem(vezi viata lui controversata)
|
la urma urmei a fost si este decizia lui cum isi face filmele...si sincer putin imi pasa de viata lui controversata sau ca ar fi violat pe nu stiu cine (apropo: a fost acuzat de viol la mai bine de 10 ani dupa Repulsion)
cu privire la ce il mai incita pe Polanski din cand in cand, acesta considera ca 'teama e mai degraba o caracteristica feminina; desigur atat femeia cat si barbatul pot sa se teama, insa barbatul tinde sa ascunda asta; in plus e mai usor sa sperii o femeie'..una peste alta, Polanski a spus foarte clar ca e constient ca anumitor persoane le e teama de diferite lucruri iar unora le place sa 'experimenteze' teama din cand in cand, si mai si platesc pentru asta