View Single Post
Old 25 Apr 2009, 18:28   #180
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

illo,
eu nu am injurat NICIODATA, nici n-am folosit cuvinte vulgare; am spus, doar, k unii dintre cei care postau sint idioti (ceea ce era perfect adevarat). asta nu e o injurie, ci o constatare - demonstrabila prin analiza de continut a postarilor lor...
(de ex., acum citeva postari, tov marx m-a facut prost pt k as fi vorbit dspr el cu altii (care-l cunosc), spunind lucruri nu foarte flatante in ceea ce-l privea; concluzia lui a fost k sint 'prost' k am facut-o, pt k trebuia sa-mi dau seama k respectivii or sa-i raporteze... ce nu realizeaza (in his feeble frame of mind) este k mai pot exista cel putin 3 variante: 1 am incredere in discretia & buna credinta a celor cu care am vbit sa NU ii spuna (nu e cazul meu, fireste!), 2 putin imi pasa daca o fac sau nu (e ceva aici...) si 3: kiar VROIAM sa ajunga la el ceea ce le spuneam! )

ps cit priveste proiectele de editor ale aceluiasi - eu zic mai bine sa vbim cind vor fi materializate. nu de alta, dar o specialitate romaneask 100% este sa se vinda blana ursului din padure. &, in +, nu am deloc incredere in talentul de manager al tov marx
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif