View Single Post
Old 25 Apr 2009, 18:00   #178
illotempore2002
Guru

illotempore2002

hai ma' Alex, nu fi imatur! in pula calului, tu de cate ori nu ai adus injurii, cine naiba nu a facut-o de pe forumul asta?

tu nu intelegi ca asta (marx) si-a incetat activitatea aici dar altii nu-l lasa dracu in pace? te intzeleg ca ai boala pe el. si nu il scuz, ii acuz doar pe cei care nu vor sa lase securea razboiului ingropata si o tot dezgroapa periodic. asa cum vad ca incerci sa faci si tu.

iar argumentul meu este unul cat se poate de logic si il repet: marx nu mai intra aici dar sunt altii care continua sa-l injure.

adica ei de ce au voie sa injure (in viziunea ta) iar el nu are voie sa raspunda? cat de irational poti sa fii si tu?

activitatea lui dinafara forumului este foarte de interes pt cinefili - cine nu ar vrea carti de film de la cambridge si oxford?

si hai ca nu vreau sa ma cert (si) cu tine - ti-am mai zis ca nu tin cu el cand vine vorba de disputa voastra si ca atunci cand a fost vorba de certuri intre voi l-am acuzat de tot ce l-ai acuzat si tu. dar sa nu amestecam acuma fructele cu legumele si cu carnea.

Last edited by illotempore2002 : 25 Apr 2009 at 18:07.
illotempore2002 is offline   sendpm.gif