View Single Post
Old 25 Apr 2009, 12:09   #169
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by StefanDo:

10. ADMINISTRATORII ISI REZERVA DREPTUL SA BANNEZE UN USER CARE NU INCALCA IN MOD EVIDENT CELELALTE REGULI, DAR CARE, PRIN MESAJELE SI POSTURILE SALE, PROVOACA NEINTELEGERI SI DISENSIUNI PE FORUM
...Probabil ar trebui sä reformuläm:
10. ADMINISTRATORII ISI REZERVA DREPTUL SA BANNEZE UN USER CARE PRIN MESAJELE SI POSTURILE SALE, PROVOACA NEINTELEGERI SI DISENSIUNI PE FORUM. DACA, INSA, PE LANGA ASTA, ACEL USER INCALCA IN MOD EVIDENT CELELALTE REGULI (INSULTA, MINTE, DIVULGA INFORMATII CONFIDENTIALE, FIE REALE, FIE FALSIFICATE PARTIAL, FIE COMPLET INVENTATE CU SCOPUL DE A CALOMNIA, ETC.), VA FI TOLERAT IN CONTINUARE.
E mai aproape de realitate... nu?

E cuvantul meu impotriva cuvantului lui Pitbull.Cine il cunoaste,poate citi printre randuri,daca nu e... "partinitor" Nu am falsificat nimic,nu-mi sta in fire,nu am deformat nici un adevar,nu am vreun interes,nu cunosc aceste persoane in realitate(ma refer la Pitbull,Marx)NU AUZISEM DE EI PANA SA INTRU PE FORUM,nu sunt cunsocute de publicul larg.Intr-adevar,multe lucruri si mai incriminatoare,le-am uitat ,sau mi le amintesc vag,pt ca ,simplu,ma lasa rece toate zbaterile lor neputincioase..Am provocat acel iures in ideea ca EI AU FOST CEI CARE CANDVA AU ADUS MARI DESERVICII ACESTUI SITE,unul mai ales,in calitate de moderator,destul de simpatizat si stimat de public/useri.
Ma bucur ca lucrurile au revenit cumva,ca persoana care merita,domnul Alex Leo Serban, e tratata cu respect si de aceia care se considera cumva ,intr-un mod subiectiv,rivalii sai.Este prea mare pt rivali atat de mici.
Pt Pitbull: nu ma deranjeaza bannarea mea definitiva,daca i se pare ca nu mai pot dupa forumul asta ,in mare parte gol si lipsit de comunicare,de informatii,se insala.Putinii useri care mai posteaza sunt satui insa de scandaluri.
Asa ca il rog pe Stefan Do sa inchida acest topic,sa discute cu Pitbull care insista pt bannarea mea,(nici mie nu-mi plac apelativele josnice"psihopata,tolerata,schizofrenica") sa ia decizia pe care o crede de cuviinta.Nu am orgolii in ceea ce ma priveste,ma refer la ramanerea,pardon,tolerarea mea pe forum.Rorschach a fost personajul meu preferat(si a milioane de admiratori) in Watchmen,cine stie,intelege....Sufar de donquijotism feminin

Last edited by Pauline Kael : 25 Apr 2009 at 12:55.
Pauline Kael is offline   sendpm.gif