Originally Posted by Pauline Kael:
@Floydman,am vazut si eu desenul animat,bine,nu l-am vazut3D.Dar asta nu inseamna ca e un film bun,si ala cu Brandon Fraser(cu Pamantul nu stiu cum ,am uitat cum ii zice,se putea viziona3D si nu-l facea mai bun).
Tu zici ca te-ai amuzat,eu n-am zambit deloc,n-a avut pic de umor.Dar prinde bine la copilashii mici,fiului meu i-a placut monstruletul albastru cu un ochi si Insectosaurus-butterfly(btw,avea niste aripioare prea mici sa sustina un bondaroi asa greoi).Si Ginormica sau cum o chema,such a clichee...ca pustoaica din Bolt...
Asa ca nu.
|
uneori in viata e bine sa fii si copil. nu am zis ca filmul e bun. am zis ca m-am distrat grozav. iti mai amintesti care a fost rolul initial al cinematografiei, undeva pe la inceputurile inceputurilor? da, filmul ala cu locomotiva care venea in viteza spre spectatori.... ei, asa este si acest film, se intoarce la rolul initial, primordial al cinema-ului, care a fost SA DISTREZE LUMEA. "Doar" sa distreze lumea! . or acest film chiar asta face, mai ales pt ca e 3D...
si apoi, daca nu l-ai vazut 3D, logic ca nu ti-a placut. you missed the whole point.