View Single Post
Old 23 Apr 2009, 07:26   #142
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by illotempore2002:
Originally Posted by Pauline Kael:
Chambord...
Bun,ca sa inchei: Marx s-a luat de mine prima data pe topicul deschis de mine" Filmul despre arte".Illotempore ma urmarea(mi se parea batranicioasa si insignifianta la inceput),si m-a facut tzatza,Stefan isi aminteste,pot cauta topicele,asta cand am intrat prin iunie,iulie nu mai stiu.Cu timpul mi-a castigat simpatia...chiar si ceva amestecat cu dragoste(nu mi-e rusine sa zic) mi se parea fizic asa si asa,dar imi placea ca era bataioasa.Pe urma pe mess a inceput sa joace jocurile ei obisnuite "freudenisme" cum le zice ea,incercand sa-si acopere propria slabiciune loveste si vrea sa-i descrie din punctul ei de vedere ,psihologic,pe ceilalti care au imprudenta sa i se destainuie.Ne-am certat urat,am si amenintat-o,ca o caut in Bucale(ar fi posibil,dar nu fac rau nimanui din principiu).Ne-am evitat,iar pe topicul WUSHU nu bad girls cum a zis Buticut a spus ca e de fapt o asia extrema reloaded.Stiam ca e rautacioasa si iar,imprudenta am izbucnit.N-am dezvaluit despre ea un an de zile,stiu doar ca se invarte pe langa Marx si el a spus ca are niste realtii mai intime cu ea...dar ca ea nu recunoaste...Ea se lega mereu de viata mea goala etc.
Cand am inceput cearta cu Pitbull (ultima) voiam sa fiu bannata,am avertizat ca voi face orice,ea a intrat pe topic.In aprinderea mea si pe langa ca Dragomara tragea si ea cu dintii de poala hainei mele infoiate,am cadorisit-o si pe illotempore,repet ea a intrat in miezul certei fara sa o cheme nimeni.Ea a fost prima care a dezvaluit ca am un copil(nu e nici o rusine in asta,ba chiar o mandrie) si ca am amanti(nu am,si oricum e problema mea).Am jignit-o,mi-am primit pedeapsa,nu m-ar deranja bann definitiv,pt mine,ma bucur ca ALS e moderator.
Pitbull m-a dezamagit f mult,si stiu ca ma va uri mereu,am vazut ca e razbunator si ranchiunos,desi e de mirare,cat o dispretuia si o ura pe Dragomara,acum a iertat-o.
Imi pare rau ca ati cerut bannarea Dragomarei,e dezechilibrata,cere atentie,atat.dar ma bucur daca ALS va posta cand va avea chef.
Nu sunt suparata pe nimeni,stiu ca sunt vinovata,imi pare rau ca i-am ranit pe Pitbull,illotempore si restul care s-au bagat in ciorbitza(redmen,suspect) stiu ca nu sunt rai.Temperati-va si sper ca regulamentul de azi inainte sa se puna in aplicare pt toti: fara injurii,atac la persoana...Topicul cu Dragomara e cel mai urat de pe Cinemagia,a fost deliberat,nu o nebunie de moment,stiu ca si eu am fost rautacioasa,imi asum greselile.
In rest,mi-e o teama amestecata cu repulsie forever de illotempore si sper sa nu am vreodata ocazia sa cunosc in realitate asemena persoana(e tipa din liceu care influenta pe cei slabi,loiali,devotati,care radea de slabiciunile altora ca sa-si mascheze propriile slabiciuni,e sefa gastii,e cea cu tupeu,nervi si rautate nativa).Are si calitati,pacat ca nu le face sa straluceasca dintr-un orgoliu care nu-i aduce servicii.
bun deci n-am nik cu nimeni,daca vreti sa mai vb cu mine,sa vb de filme.
suntem pe forum,daca am fi pe "Corabia nebunilor" ne-am rupe capetele.Ete,mi s-a facut dor de "Filmul despre arte".
Nu votez e 21 contra 5,nu mai trebuia sa intru pe forum,daca majoritatea ma gaseste vinovata,si eu as vota "vinovata",dar daca era vb despre altcineva,m-as abtine.Oare cine o fi votat "nevinovata"?Multumesc.

nu e corect. a trunchiat informatia. a uitat sa spuna ca eu si marx am invitat-o la un menage a trois (si ca a acceptat).
Esti bolnava,n-am acceptat,atunci m-am certat cu tine,nu stiu daca mai am mesajele personale,eu iti ziceam ca vreau sa discutam,ca vreau o relatie de suflet si tu ca esti innebunita dupa sex,sex oricum cu oricine,ca de fapt urasti femeile si vrei admiratia barbatilor.cat poti fi de superficiala si respingatoare.
Pacat de forumul asta ca trebuie sa suporte suflete oribile ca tine,ca Pitbull,nesinceri si razbunatori,se stie ca Pitbull a facut rau multora,multor tineri,lui ALS si ca e las si cu doua fete!!!
Nu vezi ca stai ziua si noaptea pe net,incerci sa demonstrezi ce? Ca doresti admiratie si respect cu anasana.
N-am trunchiat nimic,esti in stare sa inventezi porcarii.Ai fost f tare cand ai zis ca am un copil,o familie,nu te-ai gandit ca nu sunt asa libertina(adica redusa la creier cum iti place tie sa zici)si ca vreau sa-i protejez?Ce-am dezvaluit despre tine,cand tu scriai pe topicul cu Lolita ca voiai sa fii ca ea,ca iti place incestul,e fantezia ta de capaati ,ai uitat? Cat ma poti dezgusta!
Yak.Esti bolnava de ura ,fetito,esti praf.In realitate cred ca nu te iubeste nimeni,mi-e groaza sa-mi imaginez cum chicotesti si gesticulezi nevrotic,haotic,hai cere bannarea mea ,fa un "Proces" cum i-ai instigat pe pustii aia cu Dragomara ,de ai dezgustat tot netul!Nu vezi ca singura iti dai arama pe fata!!!!Obraznico,nu meriti decat ignoore,crezi ca daca te simpatizeaza Pitbull care e vai de el(va cunoasteti in realitate si radeti unul de altul pe mess) faceti o impresie buna...Nu sunteti perfecti,nici pe departe.S-a vazut,nu o data.
Hai fugi,n-am ce discuta ca tine,fa pe eroina pe net...Bleah.

Last edited by Pauline Kael : 23 Apr 2009 at 07:30.
Pauline Kael is offline   sendpm.gif