Originally Posted by Redmen, în topicul "S-o bannäm pe Dragomara":
Chiar sunt si eu curios cum a zis si halebardul daca alea 8 voturi DA sunt de la useri cunoscuti ai forumului,sau de la useri inregistrati azi`noapte.E posibil sa se cunoasca asemenea detalii ? Vreau sa stiu si io cine o iubeste asa de mult pe individa.
|
Eu m-am abtinut.
Dar, pentru cä voiam sä mi se vizualizeze voturile si sä pot urmäri rezultatele, am votat o datä DA si o datä NU. Deci, rezultatul corect e 13-7.
De ce m-am abtinut? Simplu: în primul rând, fiindcä e evident cä merita bannarea; chestia cu "prostii", cu "neuronii", etc., întrecuse de mult orice mäsurä - deci, firesc ar fi fost sä votez cu DA. Totodatä, însä, eu tin la ea ca om - dincolo de toate näravurile ei nepläcute - asa cä niciodatä nu i-am sustinut bannarea, chiar si când în sinea mea îi recunosteam justetea (exceptie: clonele din perioadele de bannare, desigur). Ea, însä, nu crede: are convingerea cä eu as sta "în spatele tuturor bannärilor" ei - si-a creat aceastä fictiune, pe tiparul arhetipal al "prietenului ipocrit" care trädeazä, ca reper moral de care are nevoie în stabilizarea emotional-cognitivä a relatiei ei cu Cinemagia. Or, dacä eu as actiona într-adevär împotriva ei, fantezia pe care si-a fabricat-o ar deveni realitate, anulându-si orice reazem etic si gnoseologic, cu rezultate care ar risca sä atingä proportii incalculabile - sä ne amintim, bunäoarä, de Marele Eveniment Cretacic, de Titanic, de Hiroshima si Nagasaki, de 13-15 iunie, de Marius Theodor Barna, de 9/11 sau de Peter Jackson din Constanta. Dacä n-am mai spus-o, o repet: asemenea evenimente nu pot si nu trebuie sä cadreze cu un forum ca al nostru!
PRECIZARE: Scriam mesajul ästa în timp ce Stefan închidea topicul aferent. Ca sä nu se piardä, mai ales datoritä valentelor sale istoriografice din penultima fazä, l-am pus totusi aici - dar cu speranta cä acum off-topicul va lua sfârsit.