părerea mea
cea a genului de user care a fost mai mult decât silit să simtă frustrarea excluderii de pe întreg site-ul mai bine de 1 an de zile.
nu-l plac pe Alex (Leo Şerban), nu-l citesc pe niciunde, şi numai el e vinovat de asta, însă mi-s de părere că omul ar tb acceptat şi înţeles aşa cum este. sunt destui pe-aci, şi nu numai pe-aci, care-l apreciază. bravo lui, şi bravo lor! omul are un cuvânt de spus, şi asta independent de sentimentele mele şi de certurile în care el s-a implicat pe-aci. fiecare dintre noi merită o a doua şansă. nu că vreunul dintre noi ar fi capabil să înveţe ceva din tragediile deja trăite. lumea ar fi foarte plictisitoare dacă ar fi mai mereu pe placul nostru. farmecul stă şi în diversitate.
singura chestie care mă deprimă cu adevărat aci e faptul că tipul e incapabil să-şi recunoască şi corijeze greşelile. dar asta nu-i bai, nu-i singurul.
dp meu dv ceea ce-am trăit noi 2 este de domeniul trecutului, şi din păcate nimic din ce-am putea face acum nu-l poate corija. eu una am îngropat demult securea războiului. numai de el depinde ca ea să stea bine acolo.
|