Thread: Alex Leo Serban
View Single Post
Old 21 Apr 2009, 13:18   #150
Judex
Banned

Judex

Iti dai seama ca nu mai tin minte chiar tot. Mergeam cu doi amici sa cumparam bilete la un concert rock de undeva de prin Ferentari. Nu aveam alta cale de acces si trebuia sa parcurgem un spatiu cu elemente de tip postapocaliptic combinate cu unele inca vii in memoria multora - Bucurestiul anilor 90 si constructiile neterminate, maidane, munti de gunoaie printre blocuri, camine sordide de nefamilisti, balarii printre blocuri, canale desfundate etc. Undeva in zare distingem la un moment dat un imens schelet de stadion. Din spusele cuiva, urma sa se numeasca Central!! Apropo de personaje, printre tot soiul de oameni amarati, distingeam chiar mutanti. Nu imi amintesc exact dialogurile, stiu ca se imparteau in doua categorii comportamentale, indiferent de aspect exterior: extrem de amabili si foarte ostili. Ah - o secventa destul de distincta: niste copii bateau mingea, care, din neatentia lor, se departeaza de teren si vine, saltareata, spre mine; sutez cu mare precizie si mingea ajunge direct in bratele unuia; incep sa se mire si o trimit inapoi sa vada daca pot reface figura si reusesc de alte cateva ori la rand, apoi ma departez in sunete admirative. La care unul din insotitori: e clar c-ai facut fotbal, nu?
Uatevar, e o vraiste totala, ba, daca stau sa ma gandesc, gasesc si elemente plastice dion Calauza sau Pepe si Fifi. Pana la urma cred ca referirile astea la film nu sunt decat asocieri post-onirice cu repere cinematografice.
Judex is offline   Reply With Quote sendpm.gif