Ca de obicei, Mr. Hyde a redevenit Dr. Jekyll.

Keepy s-a calmat si si-a nuantat pozitia.
Un detaliu:
Originally Posted by Keepwalking:
eu n-as prea crede ca unii regizori, critici, ziaristi de specialitate nu pot dormi noaptea din cauza faptului ca altii fac filme proaste din banii contribuabililor
|
Iar eu n-as prea crede cä sunt singurul care simte un disconfort fizic, o revoltä si o deznädejde rezultând într-un fel de anginä pectoralä, la gândul ca altii fac filme proaste din banii contribuabililor (variantä a nedormitului noaptea). Nu sunt o exceptie - dacä eu simt asa, sigur e valabil si pentru altii.
Redule, fii rezonabil: "secretizarea" e o cioacä. Virtualmente TOTI stiu ale cui sunt TOATE scenariile - ar fi si IMPOSIBIL contrariul: lumea filmului românesc e micä, iar ei nu-s picati din lunä, si nici nu stau închisi într-un cantonment etans, cât citesc si jurizeazä. (Rarele cazuri când câte un jurat chiar nu stie al cui e câte un scenariu, si nici nu-l intereseazä, sunt exceptii.) Deci, ceea ce propui tu, ar echivala cu autoexcluderea tuturor juratilor, la orice sesiune de concurs; pe rând, sau toti o datä, ca sä nu se mai încurce.