View Single Post
Old 20 Apr 2009, 21:54   #93
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Talking

Originally Posted by halebardul:
e o cestiune care a fost ridicata: obiectivitatea bannarilor.

ambele parti ar trebui bannate: dar care sunt aceste ambele parti, in cazul de fata?
LOL. în niciun caz. pe mine una, singura chestie care m-a deranjat, cu toate că PK nu e genul de user pe care să-l pot aprecia pe vreun forum, a fost faptul că moderatorul Ştefan, cel care vreo 2 zile ne-a "stresat" cu PK nu am să te banez ever, etc. etc. şi-a schimbat brusc comportamentul, trecând în extrema cealaltă. m-am simţit ca la grădiniţă. ba mă joc, ba nu mă joc.
cel puţin dpdv al constanţei propriilor (lui) afirmaţii s-a văzut şi perceput absolut ca dracu. şi asta m-a deranjat şi mai mult unde nu mai devreme de 2-3 zile-i reproşeasem tipului că este inconsecvent. ştiu, ştiu cu toţii greşim, ne enervăm etc. însă cum vrei să fii credibil ca moderator, când oscilezi mai ceva decât o busolă defectă?! dp meu dv tipul nu are pic de credibilitate, n-aş băga mâna-n foc nici pentru luciditatea şi maturitatea deciziilor lui. personal, Ştefan mi se pare de-o isterie femeiască. şi asta pentru un bărbat e mai mult decât tragic. no, am fost al naibii de dezamăgită de decizia lui, mai ales unde chestia asta mi-a reconfirmat părerea, cea deloc măgulitoare. nu e deloc bărbăteşte şă-ţi schimbi deciziile mai des decât şosetele. dacă te ştii incapabil să-ţi ţii promisiunile e mai înţelept să te abţii să mai faci unele noi. părerea mea.
Dragomara is offline   sendpm.gif