View Single Post
Old 20 Apr 2009, 14:47   #55
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by keepwalking:
halebardule,
faptul ca replicile "in mare parte, nu se auzeau", e un argument ca poate ele erau, de fapt, sublime? hai, ca e absurd!
si apoi, un scenariu nu se bazeaza doar pe replici.
raman la urmatoarea parere:
1. andrei gorzo a comis o gafa anuntand public ca si-a propus "insultarea faptasilor".
practic, toti regizorii care vor face filme proaste vor trebui sa se astepte la atacuri la persoana.
mi se pare mizerabil gestul, oricum ai intoarce-o.
2. andrei gorzo a influentat neprincipial soarta unui scenariu doar pe baza faptului ca l-a recunoscut pe autor.
repet, daca acest lucru ar fi fost facut de altcineva care i-ar fi favorizat pe popovici, nichitus, tanase, etc, toata lumea ar fi sarit cu gura ca face manarii.
in rest, gorzo poate fi un critic fin, cu har si inteligenta, dar cele doua fapte enumerate mai sus il dezonoreaza intr-o buna masura.

1. mi se pare normal sa acuzi faptasii daca acesti faptasi fac filk\me de cacat, care fac de ras cinematografia romaneasca, cu banii statului.....pe tine nu te-ar deranja chestia asta?

2. nu cred ca ar trebui sa ne propuntzam devreme ce nu cunoastem calitatile scenariului pe care l-a sustinut - poate ca este unul cu adevarat foarte bun? tu nu ai sustine un scenariu foarte bun? hai sa vedem cum suna acest scenariu ca sa il intelegem pt ca anume l-a sustinut.
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif