View Single Post
Old 18 Apr 2009, 00:36   #42
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by illotempore2002:
Neuptolem - inafara de momentele cand posteaza ca dementu de nu se mai opreste 5 zile,
Insa nici atunci nu pot sa tin ritmul cu tot forumul asa ca abandonez. Nu cred sa ma mai apuce...

Originally Posted by 2002:
in rest imi place de el - are imaginatie, e smart si intelege lucrurile dincolo de aparenta lor,
Ascultati cu atentie ce va spune, e important!

e fragil,

E posibil sa ma sparg daca ma trantesc de perete? Corect: romantic.

si multe altele pe care le-am scris la noi moderatori
Ti-am raspuns acolo mai detaliat...
----
Cate sofisme, cate intelectualisme!..Illo, le zici bine, dar cui te adresezi tu? Crezi ca educi pe cineva? Reformulez: vrei sa educi publicul? N-ai cum.
Ma intreb, toate aceste discutii, conduc ele cumva la o carne de miel pe gratar, la o sampanie ori la nimfe costumate cu urechi de Iepuri? In fond, despre asta e vorba. Sau noi toti de-aicea vrem sa putrezim ca simple dvd-uri pe rafturile anilor 2212?? Se va mai sti atunci de noi? Vom mai conta? Si daca da, CU CE? Si daca avem cu CE, WHY?

Eu unul ma bag la scris, am secondul ala, n-am turat inca motoarele, nici de incalzire..parca aud in urechi tuci-tuci--tuci-tuci-ul acceleratului. Macar sa ma bucur ca am ce sa va ofer, unora din voi. Si desfac o bere in timp ce voi imi injurati scriinplaiu. Marfa! Ejaculez in momentele alea..scenaristic! :cool:

Last edited by Neuptolem : 18 Apr 2009 at 00:39.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif