View Single Post
Old 17 Apr 2009, 10:00   #9
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu voi participa în nici un fel la "proces". Tot ce am de spus, spun în acest mesaj, iar în topic nu voi mai posta.
Nu mä constitui în nici un fel de "parte", nu mä consider vätämat, nu pretind daune. Mesajele incriminate nu aveau nici o legäturä cu mine. Erau doar produsele unui proces patologic intern, care îmi includea nick-ul si alte câteva elemente proprii doar printr-un concurs de împrejuräri arbitrar.
Asadar, în opinia mea personalä, fäptuitoarea nu poate fi trasä la räspundere pentru faptele sale, întrucât prezintä toate semnele unei grave maladii psihice, pe un fond genetic agresiv, cu pierderea notiunii realitätii si a discernämântului, ceea ce rezultä în accese prelungite de violentä gratuitä si extremä, reprezentând un pericol social grav si permanent. Ca atare, consultarea unui psihiatru (sau, cel putin, a unui psiholog expert) e obligatorie.
Toate faptele sunt vizibile, în desfäsurarea topicului - în special privind incidentul care a declansat criza (miercuri dupä-amiazä). Nu s-a pierdut nici un mesaj. Conform noului pogram al forumului, moderatorii si administratorii pot vedea, si chiar recupera total (inclusiv cu revizualizare publicä), mesajele (si topicurile) sterse. Cel putin la nivel de moderator, optiunea de stergere definitivä nu existä.
(Precizare: toate mesajele sterse - si oricum recuperabile, cum am mai spus - apartin unor etape târzii, si nu contin date relevante sau suplimentare, repetând doar acelasi tip de insulte; nu lipseste nici o informatie din perioada initialä si cea medie, esentiale pentru cunoasterea si întelegerea faptelor.)
I stated my case.

Last edited by Pitbull : 17 Apr 2009 at 11:28.
Pitbull is offline   sendpm.gif